Vlaggen laten bedrukken

Bedrukte vlaggen zijn als reclamemiddel erg effectief in te zetten. Ze zien er professioneel uit en laten een goede indruk van jouw bedrijf of product achter. Elke reclamevlag is naar wens te produceren en te bedrukken, of het nu gaat om stormbestendige vlaggen of zo goedkoop mogelijke vlaggen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw bedrijfsnaam, logo of naam van het product door ons op de vlag te laten drukken.

Ook is het mogelijk om een vlaggenmast bij te bestellen.

 

Doeltreffende reclame met een reclamevlag

Een groot voordeel van reclamevlaggen is dat het doeltreffende reclame voortbrengt tegen relatief lage kosten. De kosten zijn uiteraard afhankelijk van de gewenste kwaliteit, maten van de vlaggen en de grootte van de oplage.

De vlaggen lenen zich goed voor ondersteuning van jouw naamsbekendheid, bijvoorbeeld bij outdoor promotie en indoor promotie zoals beurzen.

Verschillende vlaggen en masten mogelijk

Alle vlaggen zijn in verschillende kwaliteiten en doeksoorten te zeefdrukken of digitaal te printen. Kleine oplagen worden vaak digitaal geprint, grotere oplagen worden meestal gezeefdrukt.

Reclamevlaggen worden doorgaans op 110 grams glanspolyester doek gedrukt. Daarnaast kunnen vlaggen en banieren ook in andere doeksoorten worden geproduceerd, zoals bijvoorbeeld PVC en satijnpolyester. Wij bedrukken en leveren alle soorten vlaggen: rechte vlaggen, staande vlaggen en beachflags.

Van detailhandel tot gezondheidszorg

BRS Reclame werkt voor elke organisatie: detailhandel, fabrieken, onderwijs, overheid, recreatie, dienstverlening, gezondheidszorg, kortom: overal waar naamsuitingen, verwijzingen en decoraties gewenst zijn.