Vlaggenmast

Wij bieden een totaal pakket aan van onderhoudsvrije vlaggenmasten en vlaggen. Dit pakket bestaat uit conische en cilindrische aluminium masten en conische polyester masten. Uiteraard vind je bij ons ook alle bijbehorende accessoires.

De vlaggenmast wordt op maat voor je samengesteld, met diverse systemen naar keuze en bijbehorende verankeringen.

Conisch aluminium

Deze mast is gelijk de meest stevige uit het assortiment. Bijzonder is het sierlijke, kegelvormige uiteinde. Het betreft absoluut een elegant model, dat garant staat voor een lange levensduur. Dit vanwege het onderhoudsvrije aluminium.

 

Cilindrisch aluminium

Deze mast is gemaakt van een onderhoudsvrij en duurzaam soort aluminium. Daarnaast kenmerkt deze mast zich door een erg gunstige prijs- kwaliteitsverhouding. De mast kun je combineren met het draaitopsysteem.

Conisch polyester

Deze mast is vervaardigd uit een zeer hoge kwaliteit glasvezel, die garant staat voor een lange levensduur. De mast is uitgerust met een witte gelcoat, voor extra bescherming.

 

Telescopische vlaggenmast

Deze uitschuifbare mast is door de kleine transportlengte ideaal om veelvuldig te vervoeren. De maximale uitschuifbare lengte bedraagt 5,5 meter en is daarmee een eyecatcher op beurzen en evenementen. De mast kan worden geleverd met een draaitop met een ingebouwde banier uithouder en diverse grondbevestigingen.

Anti-diefstalsysteem, dit systeem heeft een beveiliging waarbij het koord midden door de mast loopt. Het luikje om de vlag te hijsen, kan door middel van een slot worden afgesloten.

Draaitop met hijsbare uithouder, dit is een ideaal systeem waarbij de mast niet gekanteld wordt en is tevens beveiligd tegen diefstal.

Draaitop met banier uithouder, dit is een systeem dat bestaat uit een gelagerde draaitop. Deze zorgt ervoor dat het logo altijd zichtbaar blijft, ook bij wind stilte. De mast dient gekanteld te worden om de vlag te wisselen, maar is beveiligd tegen diefstal.

Grondbevestigingen voor een vlaggenmast

Voor ieder type mast is er een passende grondbevestiging beschikbaar. Zowel voor montage aan de gevel, op het dak of op de grond.

Onderhoud en montage

Naast dat wij de vlaggenmasten leveren, beschikken wij tevens over een team professionele monteurs om de mast te plaatsen. Reparatie en ombouwen van bestaande masten, behoort ook tot ons service pakket. Net als het bedrukken van jouw vlag met het door jou gewenste logo en een vlagwissel service.

Van detailhandel tot gezondheidszorg

BRS Reclame werkt voor elke organisatie: detailhandel, fabrieken, onderwijs, overheid, recreatie, dienstverlening, gezondheidszorg, kortom: overal waar naamsuitingen, verwijzingen en decoraties gewenst zijn.