Vrachtwagen reclame

Vrachtwagenreclame is een uitstekende manier om tegen relatief lage kosten jouw naamsbekendheid te vergroten. Ook wanneer je een actie onder de aandacht van potentiële klanten wilt brengen, biedt deze manier van adverteren uitkomst. Doordat vrachtwagens doorgaans vele uren op de weg doorbrengen, zal de boodschap door duizenden weggebruikers worden gezien.

BRS Reclame voorziet jouw vrachtwagen of trailer graag van belettering ter promotie van jouw product of bedrijf.

Wat zijn de voordelen van vrachtwagenreclame?

Vrachtwagenreclame biedt vele voordelen. Jouw boodschap is van dichtbij en in groot formaat te zien voor bestuurders. Een aantal andere voordelen zijn:

  • De advertentie blijft niet slechts op één plek, maar is overal te zien. Door nationaal en eventueel internationaal te rijden, is het bereik zeer groot.
  • In vergelijking tot bijvoorbeeld het huren van plek op een reclamemast is het een voordelige manier van reclamemaken.
  • Heb je meerdere vrachtwagens, dan is de kans groot dat automobilisten meer dan één vrachtwagen tegenkomen en daardoor meerdere malen jouw advertentie te zien krijgen. Dit roept tevens een gevoel van herkenning op.
  • Door te kiezen voor full colour afbeelding met belettering op jouw vrachtwagen valt de promotie extra op.xx

Van detailhandel tot gezondheidszorg

BRS Reclame werkt voor elke organisatie: detailhandel, fabrieken, onderwijs, overheid, recreatie, dienstverlening, gezondheidszorg, kortom: overal waar naamsuitingen, verwijzingen en decoraties gewenst zijn.