Bedrijfskleding laten bedrukken

Bij ons kun je bedrijfskleding, zoals overhemden, broeken, jassen of overalls geheel naar eigen smaak laten bedrukken. Alle bedrijfskleding bedrukken wij namelijk met jouw bedrijfslogo en eventueel met een door jou gekozen tekst of afbeelding.

BRS Reclame uit Hoogeveen heeft al jaren ervaring in het bedrukken van kleding voor bedrijven uit Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland. Als je zelf al over werkkleding beschikt die bedrukt dient te worden, kun je dat zonder problemen aanleveren. Voor jouw gemak kunnen wij de bedrijfskleding zowel aanleveren als bedrukken.

Bedrijfskleding laten bedrukken of borduren

Het is bij ons mogelijk om een logo op jouw bedrijfskleding te laten borduren in plaats van te drukken.het voordeel van een geborduurd logo is dat het langer meegaat dan een regulier gedrukt logo, wat een geborduurd logo zeer geschikt maakt voor bedrijfskleding die bedoeld is voor buitengebruik of werk waarbij de bedrijfskleding snel kan slijten.

Voor bedrukken van alle bedrijfskleding

BRS Reclame bedrukt naast professionele bedrijfskleding ook herenshirts, damesshirts, kinderkleding en alle andere soorten textiel. Alle T-shirts, polo’s en andere textiel kunnen bedrukt worden aan de voor- en achterkant, zelfs op de mouwen kan bedrukking geplaatst worden. Wij verzorgen alle soorten textielbedrukking.

Bedrijfskleding van BRS Reclame

  • Verlengstuk van jouw bedrijfsidentiteit
  • Bedrukt, per transfer of geborduurd
  • Van elke stuks tot grote oplages
  • Van uitstekende kwaliteit
  • Je kunt bij ons de bedrijfskleding zelf bestellen

Van detailhandel tot gezondheidszorg

BRS Reclame werkt voor elke organisatie: detailhandel, fabrieken, onderwijs, overheid, recreatie, dienstverlening, gezondheidszorg, kortom: overal waar naamsuitingen, verwijzingen en decoraties gewenst zijn.