Aankleding Tankstation

Is jouw tankstation toe aan een nieuw uiterlijk, of ben je overgestapt naar een andere maatschappij en wil je graag het design van jouw benzinestation hierop aanpassen? BRS Reclame verzorgt het kleuren van jouw pompstation van A tot Z. Van nieuwe belettering tot een andere huiskleur: je bepaalt zelf het complete tankstationconcept.

Jouw benzinestation geheel vernieuwd

Zowel bij bestaande tankstations als bij nieuwbouw denken wij graag met je mee over de vormgeving. Wij adviseren je tevens met betrekking tot het design dat het beste bij jouw pompstation past. Enkele van de mogelijkheden voor het omkleuren van jouw benzinepomp:

  • Omkleuring en belettering van de boeidelen
  • Aansluitende stijl van de prijzenzuilen
  • Omkleuring van de omkasting van de pompautomaten
  • De shop geheel aan laten sluiten op de nieuwe huisstijl
  • Eventueel ook de wasstraat aanpassen in ontwerp

Nieuwe stijl voor mijn tankstation

Jouw benzinepomp krijgt na omkleuring door BRS Reclame een frisse, professionele uitstraling en wordt herkenbaar voor jouw klanten.

Door voor een huisstijl te kiezen en deze compleet door te voeren, wordt het ontwerp van uw tankstation een aansluitend geheel dat de aandacht van passanten trekt.

Om je lang te laten genieten van het nieuwe concept maken we gebruik van hoogwaardige materialen voor het omkleuren van jouw benzinepomp.

Van detailhandel tot gezondheidszorg

BRS Reclame werkt voor elke organisatie: detailhandel, fabrieken, onderwijs, overheid, recreatie, dienstverlening, gezondheidszorg, kortom: overal waar naamsuitingen, verwijzingen en decoraties gewenst zijn.