Bouwborden laten maken

Met een bouwbord op de locatie waar je bouwt laat je zien dat het werk door jou wordt uitgevoerd. De beste manier om nieuwe klanten te laten zien wat je kunt!

Je ziet steeds vaker bouwborden op projecten met de bedrijfsnaam van het bouwende bedrijf. Valt het jou ook op?

Nieuwe klanten door een bouwbord

Hoe eenvoudig is het om een bouwbord te plaatsen en zodoende potentiële klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf en werkzaamheden. Het bouwbord geeft relevante informatie over het project. Iets waar veel mensen  nieuwsgierig naar zijn. En natuurlijk bent je trots op het werk dat je afleverd en wil je jouw naam hieraan verbinden. Goed werk geleverd? Zeker weten dat dit niet alleen jou opvalt. Een bouwbord kan de eerste lijn zijn naar nieuwe projecten en klussen

Een bouwbord – tijdelijke buitenreclame

BRS Reclame is gespecialiseerd in alle soorten buitenreclame en reclameborden. De bouwborden die wij maken worden geheel vervaardigd aan de hand van jouw wensen. Wij verzorgen de opmaak en ondersteunen je bij het samenstellen van het bord, zodat de juiste informatie erop komt. De constructie  is stevig en eventueel herplaatsbaar.

Van detailhandel tot gezondheidszorg

BRS Reclame werkt voor elke organisatie: detailhandel, fabrieken, onderwijs, overheid, recreatie, dienstverlening, gezondheidszorg, kortom: overal waar naamsuitingen, verwijzingen en decoraties gewenst zijn.