Makelaarsborden laten maken

Makelaarsborden zijn een goedkoop reclamemiddel voor makelaars, particuliere huisverkopers en bedrijven. Om de opvallendheid van jouw te koop of te huur staande objecten te vergroten, biedt BRS Reclame verschillende makelaarsborden aan.

Al onze makelaarsborden voor in de tuin of aan het pand zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor de borden kleurvast zijn en bestand tegen alle weersomstandigheden. In ons assortiment vind je onder andere tuinborden, V-borden, raamborden en onderborden.

Voor andere wensen met betrekking tot makelaarsborden of reclameborden, kun je direct contact met ons opnemen.

Makelaarsborden voor in de tuin

Een tuinbord is ideaal voor woningen met een voortuin. Wanneer het huis zelf verder van de straat verwijderd is, valt een tuinbord stukken meer op dan een V-bord aan het raam. Daarnaast is promotie van jouw woning belangrijk om jouw verkoopkans te vergroten. Tuinborden blinken uit in simpelheid en effectiviteit. Bijna 10% van de potentiële huizenzoekers vindt een woning door een tuinbord in het straatbeeld.

Makelaarsbord binnen aan het raam

Raamborden zijn voordelige makelaarsborden die zeer geschikt zijn voor appartementen of winkelpanden met ramen die uitkijken op een drukke straat. De raamborden worden aan de binnenkant van het raam geplaatst. Juist omdat de borden aan de binnenkant van het raam worden geplakt zijn ze niet gevoelig voor weersomstandigheden, in tegenstelling tot V-borden.

V-borden voor aan het raam

V-borden zijn makelaarsborden in een de vorm van een V, waarvan de uiteinden met behulp van tape of zuignappen aan het raam kunnen worden bevestigd. Dit soort makelaarsborden wordt veel toegepast bij de verkoop of verhuur van appartementen en winkelpanden, die doorgaans niet over een voortuin beschikken om een tuinbord in te plaatsen. Wij kunnen V-borden in verschillende formaten leveren. Tevens heb je keuze uit liggende en staande borden.

Van detailhandel tot gezondheidszorg

BRS Reclame werkt voor elke organisatie: detailhandel, fabrieken, onderwijs, overheid, recreatie, dienstverlening, gezondheidszorg, kortom: overal waar naamsuitingen, verwijzingen en decoraties gewenst zijn.