Beurs banners en rollup banners

Beurs banners (ook wel rollup banners of pull-up banners genoemd) zijn als promotiemateriaal een perfecte blikvanger. Hierbij kun je denken aan plaatsing in winkels, op beurzen, tijdens projecten, het houden van presentaties, congressen of voorlichtingsavonden.

Een beurs banner zorgt ervoor dat jouw boodschap op de juiste manier wordt gepresenteerd en zijn zowel geschikt voor een tijdelijke promotie als een permanente opstelling. Ook met de opdruk kun je eindeloos variëren. Wil je een foto, jouw bedrijfslogo, een prijslijst tonen of een specifiek product uitlichten?

De voordelen van een beurs- of rollup banner

Door het ‘roll-up’ systeem heb je de beurs banner binnen 30 seconden geïnstalleerd en gebruiksklaar. Ook het opruimen van de banner kost geen enkele moeite. De beurs banner is eenvoudig op te rollen en in te klappen.

Het vervoeren is geen probleem door het lichte, compacte ontwerp van het frame en de bijgeleverde draagtas.

De beurs banners van BRS Reclame zijn van uitstekende kwaliteit en worden gedrukt op duurzaam materiaal. Dit zorgt ervoor dat de banners jarenlang mee gaan (kleurvast-garantie van minimaal 4 jaar) en niet gaat krullen.

De beurs banners zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Voor iedere afmeting is er uiteraard een passend frame. Het frame heeft een dubbele voet en is gemaakt van aluminium, evenals de behuizing.

Van detailhandel tot gezondheidszorg

BRS Reclame werkt voor elke organisatie: detailhandel, fabrieken, onderwijs, overheid, recreatie, dienstverlening, gezondheidszorg, kortom: overal waar naamsuitingen, verwijzingen en decoraties gewenst zijn.