isolerende glasfolie

Op zoek naar een methode om de isolatie waarde van enkel glas of dubbel glas te verbeteren? Dat kan met isolatiefolie van BRS Reclame.

De isolatiefolie voor het raam is gemaakt van kunststof en bevat zeer kleine metaaldeeltjes. De raamfolie wordt met behulp van een sterke lijm aan het glas bevestigd. De metaaldeeltjes houden hinderlijke zonnestralen en warmte tegen. De folie is licht getint en zal de buitenzijde iets meer laten spiegelen.

Bekijk hier het Productinformatieblad

Isolerende raamfolie voor bedrijf en kantoor

Voor bedrijven in de voedselproductie is het aanbrengen van glasfolie al verplicht in verband met het voorkomen van splinters bij breuk. De isolerende eigenschappen zijn dan een aangename extra.

Doordat de isolerende folie een gedeelte van hinderlijk zonlicht tegenhoudt, zullen jouw medewerkers minder last hebben van de zon en temperatuurswisselingen. Het werken met de computer wordt ook aangenamer gemaakt door minder spiegelingen op het beeldscherm. Denk dus niet alleen aan de kostenbesparing die isolatiefolie kan opleveren, maar ook aan de voordelen voor jouw personeel.

Van detailhandel tot gezondheidszorg

BRS Reclame werkt voor elke organisatie: detailhandel, fabrieken, onderwijs, overheid, recreatie, dienstverlening, gezondheidszorg, kortom: overal waar naamsuitingen, verwijzingen en decoraties gewenst zijn.