Inbraakvertragende glasfolie

Glas en grote raampartijen zijn voor inbrekers zeer interessant. Een ruit is immers snel ingetikt en biedt de mogelijkheid voor inbrekers om goed naar binnen te kijken, op zoek naar waardevolle spullen.

BRS Reclame Hoogeveen heeft jarenlange ervaring in het aanbrengen van glasfolie zoals veiligheidsfolie met een inbraakvertragende werking.

Bekijk hier het Productinformatieblad 

Inbraakvertragende glasfolie gaat versplintering tegen

Met inbraakwerende glasfolie (eigenlijk inbraakvertragende glasfolie of ook wel anti-inbraak-folie genoemd) versterk je het glas dusdanig dat een inbreker eerder zal besluiten de inbraakpoging te stoppen. Zelfs wanneer een koevoet wordt gebruikt, wordt het glas door de taaie folie (die versplintering tegen gaat) bij elkaar gehouden. Het laatste wat een inbreker wil is teveel lawaai maken of te lang bezig zijn met binnenkomen. Hierdoor wordt de kans op een daadwerkelijke inbraak beperkt.

Waarom inbraakwerende glasfolie van BRS Reclame

  • Wij geven 5 jaar garantie op onze glasfolies
  • Transparante krasvaste coating
  • Reduceert UV straling met 99%
  • Al onze glasfolies zijn van hoge kwaliteit
  • Jarenlange ervaring en ISO gecertificeerd

Bijkomende voordelen van inbraakvertragende glasfolie

Veiligheidsfolie met inbraakvertragende eigenschappen versterkt het glas dusdanig dat het versplinteren van glas bij een breuk zoveel mogelijk wordt beperkt. Om het glas te doorbreken is erg veel kracht en tijd nodig. Naast de inbraakvertragende eigenschappen beperkt de folie UV-straling tot wel 99% en helpt dus bij het tegengaan van verkleuring door het zonlicht. De folie is tevens transparant waardoor het zicht gehandhaafd blijft. Wilt u inkijk tegengaan dan is een inbraakvertragende folie die het zicht beperkt ook mogelijk. Een andere mogelijkheid om inkijk tegen te gaan is inkijkwerende folie. BRS Reclame Hoogeveen maakt voornamelijk gebruik van 3M krasvaste glasfolies.
Vraag naar mogelijkheden!

Veiligheidsfolie ter versterking van het glas

In de voedingsmiddelenindustrie (foodsector) is het verplicht om alle ramen te voorzien van glasfolie ter voorkoming van glassplinters bij een breuk in het raam of inbraak. Voor ziekenhuizen, supermarkten en bijvoorbeeld zuivelfabrikanten brengen wij als ISO-gecertificeerde specialist al vele jaren beschermende glasfolie aan.

Van detailhandel tot gezondheidszorg

BRS Reclame werkt voor elke organisatie: detailhandel, fabrieken, onderwijs, overheid, recreatie, dienstverlening, gezondheidszorg, kortom: overal waar naamsuitingen, verwijzingen en decoraties gewenst zijn.