Decoratieve raamfolie voor bedrijven

Met glasfolie kun je vele kanten op. Naast praktische eigenschappen (zoals glasfolie met zon- en warmtewerende of privacyverhogende kenmerken) zijn er ook vele decoratieve mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van jouw bedrijfslogo op ramen van jouw vergaderruimte. Ook het verwerken van jouw logo in decoratieve glasfolie voor de buitenzijde van jouw bedrijfspand, etalage of kantoor wordt veel toegepast.

De decoratieve raamfolie geeft uw bedrijfspand nét dat beetje extra en kan volledig op maat worden toegepast. BRS Reclame Hoogeveen verzorgt al vele jaren het aanbrengen van glasfolie voor bedrijven.

Glasfolie met jouw bedrijfslogo

Het aanbrengen van glasfolie op de ramen van jouw winkel of bedrijfspand leent zich uitstekend voor het toepassen van jouw bedrijfslogo in de uitingen op het raam. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld inkijkwerende folie (een soort matglas-effect) met daarin het logo uitgesneden. Onze adviseurs helpen je graag bij het ontwerp en de realisatie van glasfolie op de ramen van jouw winkel of bedrijfspand.

Decoratieve glasfolie van BRS Reclame

  • Garantie tot 5 jaar
  • Krasvaste coating
  • Reduceert uv-straling met 99%
  • Glasfolie van hoogwaardige kwaliteit
  • Jarenlange ervaring en ISO-gecertificeerd

Van detailhandel tot gezondheidszorg

BRS Reclame werkt voor elke organisatie: detailhandel, fabrieken, onderwijs, overheid, recreatie, dienstverlening, gezondheidszorg, kortom: overal waar naamsuitingen, verwijzingen en decoraties gewenst zijn.