Gevelreclame

Gevelreclame is een goede manier om 24/7 reclame te maken voor jouw bedrijf. Omdat het altijd te zien is, moet het er dus wel professioneel uitzien. BRS Reclame kleedt gevels aan door middel van reclame en decoratie met het karakter, imago en huisstijl als basis.

Logo en slogan op de gevel van jouw bedrijfspand

Er wordt veel gebruik gemaakt van kunststof teksten of logo’s, die door middel van afstandsnokken op elke mogelijke manier en elke gewenste ondergrond te plaatsen zijn.

De keuze in formaat, kleur, dikte en materiaal is vrijwel onbeperkt! Ook een combinatie van kunststof en metalen letters in mogelijk. Ook is het mogelijk dat we lichtreclame aanbrengen op jouw gevel. Dit doen we met behulp van lichtbakken. Wij hebben voor elke situatie een op maat gemaakt aanbod. Wij gaan graag met je in gesprek.

Daag ons uit om creatief te denken

BRS Reclame ziet het telkens weer als een uitdaging om creatieve mogelijkheden te bedenken om jouw gevelreclame passend voor jouw bedrijf of organisatie te maken. Op deze manier kun je zich onderscheiden van jouw concurrent.

Van detailhandel tot gezondheidszorg

BRS Reclame werkt voor elke organisatie: detailhandel, fabrieken, onderwijs, overheid, recreatie, dienstverlening, gezondheidszorg, kortom: overal waar naamsuitingen, verwijzingen en decoraties gewenst zijn.