Full-color prints

De sign-branche is volop in beweging. Full-color prints zijn niet meer weg te denken, en ook hierin kan BRS Reclame Hoogeveen je van dienst zijn. Onze groot-formaat printer produceert hoogwaardige prints op de meest uiteenlopende materialen: zelfklevende folies, pvc zeildoek, bannerdoek en diverse papiersoorten.

Jouw huisstijl op magneetborden

Een magneetbord is de perfecte oplossing wanneer je tijdelijk en afneembaar jouw reclame wilt plaatsen. jouw logo, slogan of afbeelding wordt op een magnetische plaat gedrukt die je keer op keer kunt gebruiken. Het is mogelijk om de magneetplaat in ieder gewenst formaat te laten maken.

Kleurvaste magneet stickers

De magneetstickers drukken we met de contouren en opmaak zoals je wilt. Je kunt ervoor kiezen om de opmaak zelf te verzorgen, maar wij kunnen dit ook voor je doen. De magneetplaten zijn kleurvast en bestand tegen verschillende weersomstandighede

Van detailhandel tot gezondheidszorg

BRS Reclame werkt voor elke organisatie: detailhandel, fabrieken, onderwijs, overheid, recreatie, dienstverlening, gezondheidszorg, kortom: overal waar naamsuitingen, verwijzingen en decoraties gewenst zijn.