Bewegwijzering

BRS Reclame Hoogeveen heeft ruime ervaring in het opzetten van bewegwijzering. Deze kunnen worden toegepast op de meest uiteenlopende terreinen, zoals industrieterreinen, recreatieparken of campings. Maar ook in winkelcentra of grote en kleine kantoorgebouwen.

Bewegwijzering door BRS Reclame

Met verwijsborden en deurbordjes scheppen we duidelijkheid, iedere omgeving met een eigen aanpak. BRS Reclame kan zich goed verdiepen in de gedachtegang van de bezoeker, zodat met diverse systemen een routing kan worden opgezet.

Huisstijlbewaking gaat verder dan een reclamebord; ook bewegwijzering bepaalt jouw imago! We zullen met je om tafel gaan om het een en ander te bespreken en het gebouw of omgeving in kaart te brengen. Ook is het belangrijk om naar de doelgroep van het gebouw of omgeving te kijken. Op deze manier passen wij de bewegwijzering op de juiste manier toe; op de juiste plaats en op de juiste manier.

Van detailhandel tot gezondheidszorg

BRS Reclame werkt voor elke organisatie: detailhandel, fabrieken, onderwijs, overheid, recreatie, dienstverlening, gezondheidszorg, kortom: overal waar naamsuitingen, verwijzingen en decoraties gewenst zijn.