Autoruiten laten blinderen

Geblindeerde autoruiten zorgen niet alleen voor meer uitstraling van jouw auto, maar dragen ook bij aan jouw privacy. Bovendien verkleint het de kans op een auto inbraak. Kortom, genoeg reden om jouw autoramen te blinderen.

BRS Reclame is een gespecialiseerd bedrijf in elke type glasfolie, waaronder raamfolie. Al onze folies bestaan uit een krasvaste tint folie waar wij 5 jaar garantie op geven.

Wat zijn de voordelen van autoruiten blinderen?

  • Stijlvol
  • Werkt zonwerend
  • Verhoogt jouw veiligheid
  • Duurzaam en brandstof besparend
  • Anti-diefstal

Stijlvol: Autoruiten blinderen

Geblindeerde autoruiten zorgen ervoor dat de auto een stijlvol uiterlijk krijgt. BRS Reclame heeft een ruim assortiment met verschillende soorten glasfolies met verschillende tintgradaties. Ook het beplakken van jouw gehele auto middels carwrapping behoort tot de mogelijkheden.

Zonwerend raamfolie: veiliger in het verkeer

De voorruit en de naast de bestuurderszitplaats aanwezige zijruiten moeten minimaal 55% lichtdoorlatend zijn.

Door het blinderen van jouw autoramen, dringen we de inval van zonlicht terug zodat het minder hinderlijk is. De UV-stralen, worden zelfs tot circa 99% afgeweerd.

Doordat de weerkaatsing van zonlicht in jouw autoruiten sterk wordt verminderd, draagt dit bij aan de verkeersveiligheid. Ook blijft de autobekleding langer mooi, omdat de zon niet de mogelijkheid krijgt om jouw interieur te bereiken.

Geblindeerdere ramen dragen bij aan duurzaamheid

De auto blijft koeler en jouw auto is dus op zonnige dagen een stuk aangenamer. Jouw airco kan de klimaatbeheersing in jouw auto gemakkelijker aan en dat scheelt weer brandstof.

Geblindeerde ruiten: veiliger bij ongelukken

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook als u zonwerend raamfolie op uw autoruiten heeft laten aanbrengen. Wanneer uw auto toch betrokken raakt bij een ongeval, houdt het folie de glasscherven bij elkaar. Op deze manier is het onmogelijk dat uw ruit uiteen valt. U heeft zodoende minder kans dat u zich verwondt aan het glas.

Verklein de kans op auto inbraak

Met geblindeerde ruiten is het lastig om van buiten naar binnen te kijken. Hierdoor is het voor inbrekers minder makkelijk om een inschatting te maken of er waardevolle spullen in jouw auto liggen.

Het intikken van een ruit is ook lastiger als de ruit beplakt is met raamfolie.

Van binnen naar buiten kijken is met geblindeerde ramen gewoon mogelijk, mits je de juiste tintgradatie kiest. BRS Reclame weet exact wat toelaatbaar is volgens de wettelijke norm en kunnen je hierin goed adviseren.

Van detailhandel tot gezondheidszorg

BRS Reclame werkt voor elke organisatie: detailhandel, fabrieken, onderwijs, overheid, recreatie, dienstverlening, gezondheidszorg, kortom: overal waar naamsuitingen, verwijzingen en decoraties gewenst zijn.