Reclame op uw auto

BRS Reclame geeft je vele mogelijkheden met betrekking tot het beletteren van jouw bedrijfsauto. Je kunt ervoor kiezen om alleen het logo op je bedrijfswagen te laten zetten, maar je kunt ook kiezen voor volledige fullcolor afbeeldingen. BRS Reclame tovert uw auto om tot een rijdend visitekaartje!

Promotionele auto belettering

Afhankelijk van de gewenste duurzaamheid van de belettering, wordt gekozen voor een permanente of promotionele kwaliteit vinyl.

Ontwerpen worden in de computer geprojecteerd op een digitale foto, of op een lijnmodel van jouw voertuig, zodat de belettering tot in detail vooraf getoond wordt.

Jouw idee en onze visie gebundeld tot een ontwerp en vervolgens wordt de belettering door een van onze ervaren specialisten geheel vakkundig aangebracht.

Auto reclame Van personenauto tot touringcar

Personenauto’s, bedrijfsbussen of vrachtauto’s bestickeren? Een enkel voertuig van belettering voorzien of uw gehele wagenpark? Bij BRS Reclame kan het allemaal.

Van detailhandel tot gezondheidszorg

BRS Reclame werkt voor elke organisatie: detailhandel, fabrieken, onderwijs, overheid, recreatie, dienstverlening, gezondheidszorg, kortom: overal waar naamsuitingen, verwijzingen en decoraties gewenst zijn.